Publicat: 12 Decembrie, 2014 - 14:36

Ştefan Hruşcă şi Florin Piersic îşi invită fanii luni, 15 Decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, pentru a se lăsa colindaţi şi a primi în dar vestea cea bună a Naşterii Domnului, doar trei zile mai despărţindu-ne de seara în care cel mai îndrăgit colindător român va urca pe scena Sălii Palatului pentru a le vesti bucureştenilor Crăciunul, însoţit fiind pe scenă de cel mai charismatic actor român, maestrul Florin Piersic.

 

Ştefan Hruşcă susţine în această perioadă un turneu naţional ce va dura până la sfârşitul lunii, început în urmă cu aproximativ o săptămână şi care a trecut prin Câmpulung Muscel, Piteşti, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Constanţa, Brăila, Galaţi, următoarele oraşe pe care Hruşcă le va colinda fiind: Focşani, Bacău, Botoşani, Suceava, Cristian, Braşov, Bucureşti, Alba Iulia, Cugir, Zalău, Cluj Napoca, Arad, Timişoara, Roman, Iaşi, Vaslui.

Seara de 15 Decembrie le va aduce românilor cele mai frumoase colinde şi cântece de Crăciun. Pe scena Sălii Palatului vor răsuna "Florile Dalbe", "Trei Păstori", "Afară Ninge Liniştit", "Linu-i Lin", "Sfântă-i Sara de Crăciun", dar şi "Ruga pentru părinţi", poate cea mai frumoasă melodie a lui Ştefan Hruşcă, pe care fanii o aşteaptă cu nerăbdare la fiecare concert.

„Colindul este primul cântec al românului. Este cântecul cu care s-a născut poporul român. Colindul este un cântec sfânt, un lucru sfânt, indiferent ce zonă reprezintă, indiferent că ţine de credinţă ori de zona laică - a oieritului, a lucrului câmpului, a obiceiurilor şi întâmplărilor din sat, a tradiţiei. A colinda este un gest omenesc, creştinesc, este echivalent cu a împărţi bunătate celui de lângă tine şi multă bucurie. Este o întoarcere la copilărie. Îmi arată că ceea ce fac este apreciat. Pe mine mă colindă spectatorii din ţară. De multe ori încep să cânt şi apoi îi las pe ei să continue”, a declarat magul colindelor.

Despre povestea invitării marelui Florin Piersic în concertul de la Bucureşti, într-un interviu, Ştefan Hruşcă a mărturisit: „Mă gândeam de multă vreme să fac această invitaţie. Florin Piersic este unul dintre actorii la care ţin cel mai mult, constituind pentru mine un model de verticalitate şi profesionalism. Ultima întâlnire cu maestrul Florin Piersic a avut loc acum patru ani de zile, la Chişinău. După discuţiile avute, s-a născut ideea unei colaborări cu dânsul. Şi iată că ea a venit. Îi mulţumesc din suflet că a acceptat această invitaţie care pe mine mă onorează”.

Cei ce doresc să se lase colindaţi de către Ştefan Hruşcă trebuie să ştie că atât biletele pentru concertul din Bucureşti cât şi pentru cele din ţară se găsesc în toată reţeaua BILETOO, în Bucureşti - la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1. De asemenea, biletele se mai pot achiziţiona şi de la casele de bilete ale sălilor în care sunt programate concertele. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro.

Concertul „HRUŞCĂ - Colinde tradiţionale de Crăciun” va avea loc la Sala Palatului, din Bucureşti, pe 15 Decembrie, şi este organizat de Project Events. 

Localizare: