Publicat: 15 Decembrie, 2015 - 12:55
Noile site-uri permit acum tranzacții online în România, Bulgaria, Croația și Slovenia

Western Union, unul din liderii globali în servicii de plăți anunță lansarea de noi site-uri pentru tranzacții în România, Bulgaria, Croația și Slovenia. Prin activarea acestor noi site-uri, Western Union poate să asigure servicii online de tranzacționare în 33 de țări și să permită clienților să trimită bani în 200 de țări şi teritorii.
"Western Union continuă să-și extindă rețeaua tranzacțională online în întreaga lume", a declarat Khalid Fellahi, vice președinte senior și general manager Western Union. "Prin folosirea unei asemenea platforme, noi credem că suntem foarte competitivi şi venim cu o propunere de valoare puternică, la scară globală."

Consumatorii din aceste țări pot de acum să efectueze transferuri de bani prin Western Union rapid, convenabil şi sigur fie accesând direct site-ul, fie din locațiile agenților din țara respectivă:
- România: www.wu.com/ro
- Bulgaria: www.wu.com/bg
- Croaţia: www.wu.com/hr
- Slovenia: www.wu.com/si

Doar în prima jumătate a acestui an, compania a anunțat lansarea a cinci noi site-uri de tranzacții online; noi lansări de transferuri de bani pe mobil, împreună cu MTN în Rwanda și Coasta de Fildeş, precum şi cu Tigo în Rwanda; noi legături la ATM-urile din Polonia; noi chioșcuri cu autoservire împreună cu WHSmith în Marea Britanie și noi servicii de primire bani prin card la ATM împreună cu MasterCard în România.
 
Platforma transfrontalieră a Western Union asigură capabilități de plăți şi transferuri de bani care integrează tehnologia, schimbul valutar, managementul datelor şi infrastructura legislativă, de conformitate şi de prevenire a spălării banilor în scopul unor transferuri de bani eficiente şi în timp real aproape oriunde în lume.

Clienții pot continua să folosească rețeaua extinsă de agenți de retail ai Western Union pentru a trimite şi primi bani. În plus, destinatarii pot opta să direcționeze fondurile într-un cont bancar sau într-un portofel mobil prin intermediul furnizorilor selectați de Western Union pentru plăți mobile. Prin intermediul acestor canale, Western Union răspunde la nevoile clienților, oferind modalități ușoare de a face transferuri de bani, fie prin canalele de retail, fie prin cele digitale, în orice moment şi către aproape orice destinație dorită de ei.
Comunicat de presa Western Union