Publicat: 22 Ianuarie, 2017 - 12:31
Share

Zeci de mii de craioveni au rămas, din noaptea de sâmbătă spre duminică, fără apă caldă şi căldură, din cauza unei avarii la Complexul Energetic Oltenia, unde un cazan s-ar fi fisurat. 

Problema a apărut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când temperatura agentului termic livrat de Complexul Energetic Oltenia-Sucursala Electrocentrale II în Craiova a început să scadă treptat, după ce unul dintre cazanele Complexului s-ar fi fisurat.

Drept urmare, zeci de mii de craioveni nu au nici apă caldă, nici căldură.

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia susţin că problema va fi rezolvată în cursul zilei de duminică.

“Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunţă întreruperea furnizării agentului termic pentru încălzire şi preparea apei calde menajere în municipiul Craiova, astăzi, 22 ianuarie 2017, din cauza unei avarii produsă la SE Craiova II. Reluarea furnizării agentului termic se va face în jurul orei 19.00”, se arată într-un comunicat transmis de Complexul Energetic Oltenia.

Nu este pentru prima dată, în acest an, când craiovenii rămân fără apă caldă şi căldură. În urmă cu zece zile, o conductă de agent termic s-a spart din cauza gerului, astfel că furnizarea agentului termic a fost sistată în cartierul Valea Roşie. Locatarii a aproximativ 350 de scări de bloc nu au primit căldură în calorifere mai bine de 24 ore, până ce conducta a fost reparată.

Localizare: 

Geolocation is 44.3301785, 23.7948808