Publicat: 31 Mai, 2017 - 14:30

De 1 Iunie, Biblioteca Metropolitană București (BMB) și Regia Autonomă de Transport București (RATB) vine cu o surpriză!

Prin București va circula Tramvaiul copiilor, iar cei mici, însoțiți de părinți sau bunici se vor bucura nu numai de o plimbare plăcută ci și de atelierele inedite pregătite pentru ei.

În timpul călătoriei vom citi fragmente din povești, vom desena și ne vom imagina cum ar arăta Bucureștiul altfel.

Tramvaiul va face două curse cu plecări la ora 11:00 și la ora 13:15 de la Depoul Dudești spre Șura Mare oprind în stațiile P-ța Hurmuzachi și Bucur Obor. Returul, cu plecări de la Șura Mare, la orele 12:30 și 14:45, presupune o stație la Colegiul Gheorghe Șincai. Apoi tramvaiul cu povești și povestitori își continuă drumul fără oprire până la Depoul Dudești.

Ne vor fi alături în călătoria noastră Revista Ghidul pozneț, Editura RAO și Librăriile Humanitas.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de 34 de biblioteci publice destinată tuturor bucureștenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public.

Mai multe informații găsiți pe www.bibmet.ro și la

https://www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Prin derularea de proiecte cultural-educaționale comune, BMB și RATB vizează pe de o parte, creșterea interesului publicului pentru actul cultural și, pe de altă parte, îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Prin această campanie BMB și RATB își dovedesc preocuparea permanentă pentru îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității și își reafirmă atașamentul față de bucureșteni.