Publicat: 19 Martie, 2019 - 11:28
Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în urma unei acţiuni specifice, cantitatea de 10.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 117.000 lei.

Ieri, 18 martie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei în cooperare cu lucrători din cadrul S.T.P.F. Maramureş au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, pe direcţia localităţii Lunca la Tisa, judeţul Maramureş, într-o zonă muntoasă împădurită, un autoturism de teren abandonat, care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Din primele verificări, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că maşina era plină cu colete care conţineau ţigări. Astfel, la faţa locului a fost solicitată o echipă operativă care a procedat la cercetarea şi supravegherea zonei.

Coletele au fost duse la sediul poliţiei de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 117.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Totodată, autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor. Comunicat de presă - IGPF

 

Tag-uri Institutii: