Publicat: 4 Februarie, 2015 - 20:19
Share

Miercuri, după orele 17.00, din dispoziţia Primarului Cristian Popescu – Piedone, inspectorii Serviciului Inspecţie Comercială din cadrul Poliţiei Locale Sector 4 au continuat verificările întreprinse în planul asigurării unui comerţ salubru şi civilizat pe raza Sectorului 4. 
    
Au fost verificate 4 puncte de lucru ale unor supermarketuri situate pe Calea Şerban Vodă, şos. Olteniţei şi şos. Giurgiului, fiind identificate abateri precum lipsa afişării preţurilor, a termenelor de valabilitate şi comercializarea produselor cu termen de valabilitate expirat, fiind aplicate amenzi totalizând 100.000 de lei.  
    
„A trecut mai bine de o săptămână de când a debutat seria acestor verificări şi iată că sunt agenţi comerciali care nu s-au conformat. Eu îi sfătuiesc să intre în legalitate, fiindcă nu doar că aceste controale nu se vor opri, ba, din contră, se vor intensifica. Rămânem în teren şi sancţionăm orice abatere, în condiţiile în care se acţionează concomitent în toate zonele Sectorului 4, de către echipele de inspectori, sub directa mea monitorizare”. (Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4)