12 august 2022

11 mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Timiş

Symbol of justice – Themis in the old university library.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

 

În perioada 2 – 3 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Timiş, fiind efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete, contrabandă şi constituirea unui grup infracţional organizat.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 110.150 de ţigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal, 1.354 de produse susceptibile a purta o marcă înregistrată (îmbrăcăminte, poşete, portmonee, parfumuri), 4.700 de euro şi 4.900 de lei.

Trei femei, cu vârste cuprinse între 31 şi 50 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, femeia în vârstă de 50 de ani a fost reţinută, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş, ulterior, magistraţii dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Comunicat de presă – Inspectoratul General al Poliţiei Române

Sursa foto Pixabay