5 iulie 2022

11 percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La această oră, poliţiştii din cadrul IGPR – Direcţia de Investigaţii Criminale şi poliţiştii din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul de Investigaţii Criminale efectuează 11 percheziţii domiciliare şi pun în executare 3 mandate de aducere.

Activităţile se desfăşoară la adrese din municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, fiind vizate 13 persoane, ce urmează a fi audiate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate, fapte ce ar fi fost săvârşite la data de 12 ianuarie 2022, în oraşul Popeşti-Leordeni.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 20.000 de euro.

Dosarul penal se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Operaţiunea se derulează cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale – IGPR, Serviciului Criminalistic, SAS – DGPMB şi SAS – IPJ Ilfov.

Vă reamintim că, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 07:00, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată în jurul orei 04:30, două persoane de sex masculin au pătruns în locuinţa apelantului, din oraşul Popeşti Leordeni, după care, l-au legat, atât pe el, cât şi pe soţia şi soacra acestuia.

La acel moment, la faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni, specialişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţă.