Publicat: 5 Decembrie, 2018 - 09:34
Share

În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 11 percheziţii pe raza judeţelor Braşov, Prahova, Galaţi şi a municipiului Bucureşti într-un dosar penal de evaziune fiscală cu prejudiciu de 1.000.000 de lei.

La data de 5 decembrie a.c, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, efectuează 11 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Braşov, Prahova, Galaţi şi a municipiului Bucureşti şi pun în aplicare 6 mandate de aducere.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în modalitatea înregistrării de cheltuieli fictive.

Prejudiciul estimat a fi cauzat prin activitatea infracţională este de 1.000.000 de lei.

La activităţi participă poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Prahova şi Galaţi, Poliţiei Municipiului Bucureşti, precum şi specialişti criminalişti şi de acţiuni speciale din cadrul IPJ Braşov. Comunicat de presă - IGPR
 

Tag-uri Institutii: