4 decembrie 2021

12 percheziţii domiciliare în Bistriţa-Năsăud

Distribuie pe rețelele tale sociale:

12 percheziţii domiciliare au fost desfăşurate ieri, la locuinţele unor persoane bănuite de furt şi racordarea fără drept la reţeaua stradală de energie electrică

La data de 14 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au pus în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară, toate pe raza localităţii Pinticu din comuna Teaca. Percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe fără drept la reţeaua stradală de energie electrică şi furt.

În urma acţiunilor, au fost ridicate bunuri, obiecte electronice şi electrocasnice, folosite la comiterea infracţiunilor, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei. De asemenea, tot în cadrul activităţilor desfăşurate, au fost constatate alte 5 infracţiuni flagrante, similare celor care fac obiectul dosarului penal aflat în instrumentarea poliţiştilor de la Secţia 1.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi reprezentanţi ai societăţii de distribuţie energie electrică.

Cercetările continuă de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa în cadrul dosarului penal întocmit.