Publicat: 14 Noiembrie, 2018 - 08:33
Share

La această oră, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Argeş şi luptători din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 13 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

În data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Argeş, Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi pe raza municipiului Bucureşti, la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

Din cercetări poliţiştii au stabilit că, în perioada 2010 - 2012, cei în cauză ar fi înregistrat în evidenţa fiscală şi declarat organelor fiscale achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cu scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

În urma activităţii infracţionale prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de peste 3.200.000 de lei.

15 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi Poliţia Sectorului 2 Bucureşti. Comunicat de presă - IPJ Argeş

Tag-uri Institutii: