Publicat: 16 Mai, 2018 - 13:56

15 companii franceze de toate mărimile, de la grupuri internaționale mari până la întreprinderi mijlocii, sunt prezente în cadrul expoziției internaționale „Black Sea Defense & Aerospace 2018”. Ele își vor prezenta performanțele și soluțiile pe care le pot oferi în domeniul echipării forțelor armate române, precum și ale întregii regiuni. 

Produsele acestor companii beneficiază de experiența acumulată în urma utilizării lor de către forțele armate franceze, companiile fiind în măsură să-și demonstreze experiența mondială în materie de cooperare internațională și transferuri de tehnologie spre țările cumpărătoare.

Având în vedere faptul că România investește bugete importante pentru a-și moderniza echipamentele militare, cooperarea dintre Franța și România în industria de apărare se înscrie pe deplin într-o lungă tradiție și în parteneriatul strategic care leagă cele două țări din 2008.

„Companiile franceze propun României parteneriate de lungă durată, care vor duce la revitalizarea și modernizarea industriei românești, la transferuri de tehnologii de vârf, și la crearea de noi locuri de muncă”, a declarat doamna Michèle Ramis, ambasadoarea Franței în România, cu ocazia unui eveniment organizat la Reședința Franței pe 15 mai 2018, în marja deschiderii expoziției internaționale „Black Sea Defense & Aerospace 2018”, care a reunit reprezentanți din industriile franceză și română, autorități civile și militare, precum și personalități interesate de problematica apărării și a echipamentelor militare.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: