Publicat: 8 Martie, 2019 - 11:03

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin EURES România, anunţă organizarea unei selecţii pentru ocuparea a 150 de locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania.

Selecţia va avea loc în perioada 14 - 15 martie 2019 (începând cu ora 9.00) în Râmnicu Vâlcea, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.98, jud. Vâlcea.

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida (Spania), care oferă locurile de muncă în agricultură, este compus din mai multe ferme dedicate producerii şi comercializării fructelor (mere, cireşe, nectarine, caise, etc.). Muncitorii vor lucra în câmp la culesul fructelor (mere, cireşe, nectarine, caise, etc.), curăţatul pomilor, dar şi în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole.

Sunt oferite 150 locuri de muncă dintre care 100 de locuri de muncă sunt pentru femei, iar 50 pentru bărbaţi. Durata contractului: aprilie - septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Tulcea care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea pentru a fi înregistrate în baza de date.

Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală "apt pentru muncă".

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 11.03.2019, la selecţie urmând a fi invitate doar persoanele care sunt înregistrate şi au depus documentele menţionate.