Publicat: 10 Iunie, 2020 - 13:28
Share

Poliţiştii din Călăraşi efectuează, în cursul zilei de astăzi, 17 percheziţii domiciliare, în 7 judeţe, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări la bordul navelor care tranzitează fluviul Dunărea.

Astăzi, 10 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, efectuează 17 percheziţii domiciliare în judeţele Giurgiu, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Dolj, Mehedinţi şi Galaţi, într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi introdus fraudulos ţigări din Serbia şi Republica Moldova pe teritoriul naţional la bordul navelor care tranzitează fluviul Dunărea. Ulterior, le-ar fi comercializat către diferite persoane.

Vor fi puse în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La activităţi participă poliţişti din Giurgiu, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Dolj, Mehedinţi şi Galaţi, poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, precum şi poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

 

Tag-uri Institutii: