3 iulie 2022

181 de candidaţi s-au înscris la concurs pentru şapte posturi vacante de ajutor şef de post din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău

Distribuie pe rețelele tale sociale:

181 de candidaţi s-au înscris la concurs, pentru cele şapte posturi vacante de ajutor şef de post, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău: https://bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-agenti-ajutor-sef-de-post-ipj-buzau

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidaţii, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute. SUCCES TUTUROR CANDIDAŢILOR!

Comunicat de presă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău