30 iunie 2022

19 percheziţii domiciliare efectuate, în această dimineaţă, de poliţiştii din Ialomiţa şi Călăraşi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

UPDATE: 19 PERCHEZIŢII DOMICILIARE, PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI INFRACŢIONALE, SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DIN SOCIETĂŢI COMERCIALE

4 autoturisme indisponibilizate, 3.650 de euro şi 48.900 de lei, precum şi documente şi bunuri susceptibile a proveni din furturi au fost ridicate, în urma a 19 percheziţii domiciliare efectuate, în această dimineaţă, de poliţiştii din Ialomiţa şi Călăraşi, la persoane bănuite de furturi din depozitele unor societăţi comerciale. 11 persoane au fost reţinute.

La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi, Buzău şi Constanţa, au pus în executare 19 mandate de percheziţii domiciliare, în comunele Sineşti şi Borăneşti, din judeţul Ialomiţa şi comuna Săruleşti, din judeţul Călăraşi.

Forţele de ordine au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, bănuiţi de furturi din depozitele unor societăţi comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 200.000 de euro.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor 4 autoturisme, 3.650 de euro şi 48.900 de lei, 21 de bancnote contrafăcute, precum şi mai multe documente şi bunuri, care au legătură cu dosarul instrumentat.

11 persoane au fost audiate, faţă de acestea fiind luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Ialomiţa şi Călăraşi. Comunicat de presă – Inspectoratul General al Poliţiei Române