Publicat: 1 Iunie, 2014 - 17:32
Share

Luna iunie aduce la OPERA COMICĂ PENTRU COPII două cadouri muzicale de excepție: premiera baletului „ALBĂ CA ZĂPADA” şi serile speciale, de vineri, cu „INVITAŢIE LA CASTEL”. 
Aceste spectacole vor încheia o stagiune extraordinară, cu producții și spectacole de operă, balet, cu musicauril, cu turnee în ţară şi în străinătate și cu premii importante obţinute la festivaluri internaţionale. Să nu uităm că, recent, OPERA COMICĂ PENTRU COPII, București a cucerit două Premii I la 2 categorii (dans modern și dans popular) și 1 Medalie de Aur la SUPER DANCE Festival - Festivalul Internaţional de Folclor și Dans Modern, ediția a II-a, de la Sankt Petersburg.
 Unul dintre cele mai cunoscute basme pentru copii va prinde viață în luna iunie pe scena OPEREI COMICĂ PENTRU COPII (Sala Giulești) cu cea mai nouă premieră: „ALBA CA ZĂPADA”, balet pentru copii inspirat de celebra poveste a Fraţilor Grimm. Noua producţie este programată în luna iunie, astfel: luni 2, 16 iunie – de la orele 11.00 şi 13.00 şi marţi 3, 10, 17 iunie – de la orele 11.00 şi 13.00.
            Coregrafia aparține Gigel Ungureanu şi scenografia Vioricăi Petrovici. Ilustraţia muzicală este semnată de Alexandru Istrate, iar asistent coregraf este Cătălin Caracaş. 
             Din distribuție fac parte balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionuţ Birjovanu, Octavian Iuga şi Andrei Dogaru. 
 
Tot în iunie, 
 
Un alt SPECTACOL - SURPRIZĂ la OPERA COMICĂ PENTRU COPII: „INVITAŢIE LA CASTEL”
 
Zilele de vineri ale lunii iunie sunt rezervate unei alte premiere, spectacolul-supriză: „INVITAŢIE LA CASTEL”. Sub acest titlu, pe scena teatrului bucureştean se vor reuni cele mai îndrăgite fragmente din opere şi balete aplaudate de micii spectactori la OPERA COMICĂ PENTRU COPII. Sunt programate reprezentații în zilele de vineri 6, 13, 20 iunie, de la ora 17.00. Îşi vor da concursul soliştii vocali şi balerinii, alături de micile vedete ale binecunoscutei instituții de cultură.