18 august 2022

20 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Timiş şi Gorj

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 10.02.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Timişoara şi S.C.C.O. Gorj efectuează un număr de 20 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş şi Gorj, într-o cauză vizând comiterea infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi de mare risc constând în distribuirea de amfetamină, MDMA (ecstasy) şi canabis pe raza judeţului Timiş.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 16 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraş Severin şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.