Publicat: 7 Februarie, 2019 - 11:51

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au depistat în zona de competenţă un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, cantitatea de 200 kilograme de peşte, fără documente legale.

În data de 6.02.2019, în jurul orei 19,00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localităţii Lipniţa, judeţul Constanţa, un autoturism înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român M.L., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Ialomiţa.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 200 kilograme de peşte, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte", la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun. Comunicat de presă - Garda de Coastă
 

Tag-uri Institutii: