Publicat: 14 Februarie, 2018 - 08:59

Documente fiscale şi ştampile, ridicate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dâmboviţa în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă. Şapte persoane au fost conduse la audieri.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dâmboviţa au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe documente contabile şi ştampile.

Şapte persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dâmboviţa pentru audieri.

Reamintim că, la data de 13 februarie a.c., poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Dâmboviţa, Giurgiu, Argeş şi Prahova, precum şi de la Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au efectuat 22 percheziţii, în judeţele Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Argeş şi Prahova. 

Cei vizaţi sunt bănuiţi că, în perioada 2014 - 2017, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidenţiat în contabilitate venituri obţinute în urma operaţiunilor cu materiale reciclabile.

De asemenea, aceştia ar fi influenţat obligaţiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidenţele contabile proprii de cheltuieli fictive.

Prejudiciul cauzat este de peste un milion de euro.

La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi efective de jandarmi.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Comunicat de presă - IPJ Dâmboviţa

Tag-uri Nume: