5 iulie 2022

23 de percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de fals, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată

Distribuie pe rețelele tale sociale:

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALS ŞI UZ DE FALS

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 23 de percheziţii domiciliare, în judeţele Alba şi Cluj, la persoane bănuite de fals, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi întocmit, în fals, diverse documente, precum permise de conducere şi certificate de competenţă profesională, pe care le-ar fi pus la dispoziţia unor persoane, contra unor sume de bani.

Vor fi puse în executare 22 de mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Totodată, la acţiuni participă şi poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.