Share
5 Sep 2012 - 18:51

Va propunem o trecere in revista a celor mai importante evenimente care au avut loc in ziua de Miercuri, 05 Septembrie:

Liviu Dragnea, citat la DNA în dosarul referendumului
Dragnea a fost citat să se prezinte Joi la DNA pentru a da explicaţii în legatură cu organizarea referendumului în judeţele din sudul ţării, potrivit unor surse politice.

Deputatul PDL Costică Canacheu, revocat de la şefia Comisiei de Apărare, la propunerea USL
Costică Canacheu este acuzat că a trimis două adrese, fără să se folosească de calitatea sa de preşedinte, pentru a obţine informaţii cu privire la numărul cetăţenilor cu drept de vot.

Constantin Roibu, cel mai longeviv manager, a demisionat de la Oltchim
Constantin Roibu a demisionat din funcţiile de director general şi membru al Consiliului de Administraţie al Oltchim, ca urmare a propunerii şefului Oficiului Perticipaţiilor Statului şi Privatizării în Inustrie (OPSPI), Remus Vulpescu, de înlocuire a managementului combinatului chimic.


Metrorex la Primărie, TAROM, management privat
Premierul Victor Ponta a declarat, Miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că Executivul va decide în perioada următoare trecerea Metrorex de la Ministerul Transporturilor în subordinea Primăriei Capitalei, va începe procedurile de privatizare la CFR Marfă şi va introduce management privat la Tarom.

Directorul companiei Aeroporturi București, Cornel-Constantin Poteraşu
Directorul companiei Aeroporturi București, Cornel-Constantin Poteraşu, a fost demis de Ministrul Transporturilor, în urma scandalului iscat de uciderea studentei japoneze.Poterașu nu părăsește total instituția, ci va trece la conducerea direcției financiare a Companiei. Cristinel Smădanu a fost numit în funcția lui Poterașu. Smădanu este președintele PC Satu Mare.


Restructurări la Realitatea TV
Realitatea TV va trece printr-un proces de restructurare, din cei 630 de angajaţi câţi are în prezent televiziunea de ştiri urmând să fie păstraţi aproximativ 300.Producătorul Gabriel Bugnar a avut Marţi seară prima şedinţă în calitate de director general al Realitatea TV cu angajaţii televiziunii de ştiri. El i-a informat pe aceştia că urmează să facă un plan de restructurare al Realitatea TV, care prevede reducerea numărului de angajaţi la jumătate.


Mazăre vinde Cazinoul și contruiește teleschi nautic
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, în cadrul Ședinței de Consiliu Local, că va vinde Cazinoul din Constanța printr-o licitație internațională și va contrui un teleschi  pe lacul Siutghiol din Mamaia.

Format: 

Topic: