Share

Vă propunem o trecere în revistă a celor mai importante evenimente care au avut loc în ziua de 24 de ORE- 1 septembrie:
1.Elena Băsescu a născut o fetiţă

Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, a născut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o fetiţă. Starea celor două este bună. Evenimentul a fost o surpriză pentru că a avut loc cu circa trei săptămâni mai devreme decât era aşteptat.

2. Măsuri pentru protejarea românilor care lucrează în ţările UE
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a vorbit duminică, la Mamaia, despre acţiuni care să-i protejeze pe românii care lucrează în ţările Uniunii Europene.

3. Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a fost dus la spital
Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a fost adus, duminică, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti unde i se fac investigaţii medicale. Se pare ca Rădulescu are probleme cardiace.

4. Nicolăescu: Sistemul sanitar românesc astăzi este capabil să asigure orice fel de naştere
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, duminică, la şcola de vară a PNL, referitor la faptul că fiica şefului statului, Elena Băsescu, a ales să nască într-un spital de stat, că sistemul sanitar românesc este capabil să asigure orice fel de naştere.

5. Eugen Nicolăescu: Introducem în programa şcolară ore de educaţie sanitară
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat că începând cu anul viitor vor fi introduse în programa şcolară ore de educaţie sanitară.

6. Premierul: Votul meu de deputat va fi împotriva proiectului Roşia Montană
Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că va vota, ca deputat, împotriva proiectului Roşia Montană.

7. Toamna aduce multe scumpiri şi o posibilă scădere a preţului la raft a pâinii
De la 1 septembrie aşteptăm ieftinirea pâinii pentru ca intră în vigoare reducerea la 9% a taxei pe valoarea adăugată. Dacă pâinea se va ieftini cu adevărat ramâne de văzut, oricum vor fi multe alte creşteri de preţuri de la 1 septembrie care vor pune destul de multă presiune pe oameni.

8. Preşedintele Traian Băsescu este în vizită la Spitalul Universitar
Preşedintele Traian Băsescu şi Maria Băsescu au ajuns, duminică dimineaţă, la Spitalul Universitar, unde fiica lor, Elena, a născut o fetiţă.
 

1 Sep 2013 - 18:58

Format: 

Topic: