Share
14 Apr 2013 - 16:42

Vă propunem o trecere în revistă a celor mai importante evenimente care au avut loc în ziua de duminică, 14 aprilie:
1. Cutremur de 3.2 grade în zona Vrancea-Buzău

Un cutremur de 3.2 grade s-a produs, duminică, în zona Vrancea-Buzău. Seismul a avut loc la o adâncime de 139 de kilometri, în apropierea localităţilor Covasna (39 km), Râmnicu Sărat (50 km), Târgu Secuiesc (54 km), Vălenii De Munte (56 km) și Buzău (56 km).

2.Peste 100 de voluntari ai Enel România și ai Asociației MaiMultVerde au plantat 4.000 de copaci
 Peste 100 de voluntari ai Enel România și ai Asociației MaiMultVerde au plantat 4.000 de copaci în Parcul Natural Comana, în cea de-a doua etapă a proiectul Enel „Mega Copacul”.
 
3. Adrian Năstase: As vrea sa simt cum se instaleaza increderea ca viitorul va fi mai bun
Adrian Năstase a anunţat pe blog că "iese din hibernare" şi că ar dori să vadă la televizor mai multe vizite sau întâlniri în cateva fabrici performante.

4. Premierul Victor Ponta a felicitat firma MB Telecom
Premierul Victor Ponta a felicitat firma MB Telecom care a primit Marele Premiu al celui de-al 41-lea Salon Internaţional de Invenţii de la Geneva

5. Fundaţia Mişcarea Populară şi-a lansat platforma-program
Fundaţia 'Mişcarea Populară' a lansat duminică propunerea de platformă - program, care cuprinde 12 domenii de activitate.
 
6. Firea: Nu sunt de acord cu legea care ar accepta căsătoriile între persoanele de acelaşi sex
Preşedintele organizaţiei judeţene Ilfov a Partidului Social Democrat (PSD), Gabriela Vrânceanu Firea, critică iniţiativa deputatului Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoanele de acelaşi sex.

7. Udrea vrea să rămână în PDL
Deputatul PDL Elena Udrea scrie, pe blog, că cea mai mare parte a susţinătorilor ei au propus plecarea din partid, dar că ea vrea să rămână în PDL.

8. Cinci morţi în urma unui accident rutier în Belgia
Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite în această dimineaţă în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autocar care transporta adolescenţi ucraineeni şi ruşi în Belgia.

9. Executivul sesizează DNA pentru cazul RATB
Guvernul va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cu privire la unele fapte de natură penală identificate în activitatea Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) în perioada 2010-2012 de către Corpul de Control al premierului. Verificarea s-a făcut la solicitarea primarului general.

Format: 

Topic: