Share
26 Sep 2012 - 18:58

Vă propunem o trecere în revistă a celor mai importante evenimente care au avut loc în ziua de Miercuri, 26 Septembrie 2012:

- Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca a identificat pe listele de la referendumul din 29 iulie 55.660 de cazuri de CNP-uri care au fost inregitrate multiplu, precizand ca numarul total de "inregistrari afectate" este de 118.881.

- Curtea Constitutionala a amanat pentru joi decizia in cazul sesizarii Partidului Democrat Liberal privind hotararea prin care Vasile Blaga a fost inlocuit de la sefia Senatului.

- Curtea Constitutionala a decis ca prevederea potrivit careia Legislativul stabileste cine merge la Consilul European, in cazul in care presedintele si premierul nu se inteleg, este neconstitutionala.

- Dan Diaconescu s-a întors în ţară. Patronul de televiziune spune că a avut mai multe întâlniri cu partenerii săi pentru a salva Oltchimul şi că va pleca din nou în străinătate pentru alte discuţii şi negocieri.

- CCR a decis, cu majoritatea de voturi, că numirea actualului CA al TVR este neconstituţională.

- Ministrul MAEur, Leonard Orban, a primit  de la Comisia de Control Bugetar un vot de respingere pentru postul de membru al Curții Europene de Conturi

- Ionuţ Vulpescu a fost desemnat membru în Consiliul de conducere al ICR.

Format: 

Topic: