Share
4 Noi 2012 - 19:19

Vă propunem o trecere în revistă a celor mai importante evenimente care au avut loc în ziua de Duminică, 4 Noiembrie 2012:

1. Petrom ieftineşte din nou benzina
Petrom ieftineşte benzina cu cu 9 bani şi motorina cu 6 bani pe litru.
Ieftinirea care va avea loc la ora 00:00. Un litru de benzină Standard 95 va costa 5.78 lei, iar benzina Extra 99 va costa 6,20 lei pe litru.


2. Ion Iliescu a participat la lansarea candidaţilor USL din sectorul 3

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a participat, Duminică, la lansarea candidaţilor USL din sectorul 3. Acesta le-a spus vorbit despre momentele Revoluţiei din 1989.
"Iată au trecut 23 de ani. Toţi cei care sunt aici de faţă erau juniori, eraţi pionieri. Eu eram mai tânăr, la 60 de ani, faţă de domnul Raţiu, domnul Câmpeanu cu care m-am luptat în primele alegeri prezidenţiale. Aveam dialoguri şi confruntări, cu Coposu, Diaconescu, oameni cu vreo 10 ani mai în vârstă decât mine, cu Quintus, un om onorabil, are peste 90 de ani astăzi, dar îşi păstrează prospeţimea minţii. (...) Dar iată că au trecut 23 de ani, s-au schimbat generaţii, alături de noi veneau oameni mai tineri atunci, Petre Roman, Tăriceanu, care acum sunt şi ei la 60 şi ceva de ani", şi-a amintit Iliescu.


3. 15 persoane rănite într-un accident rutier
15 persoane aflate într-un microbuz au fost rănite în urma unui accident rutier survenit în urmă cu puţin timp în Târgu Jiu. O femeie se află în stare gravă. Printre răniţi se află şi trei copii.


4. Traian Băsescu a împlinit astăzi 61 de ani
Preşedintele Traian Băsescu a împlinit, Duminică, 61 de ani. Traian Băsescu s-a născut în data de 4 Noiembrie 1951 în localitatea Basarabi, actualul oraş Murfatlar din judeţul Constanţa.
 

5.Daniel Ruse a fost încarcerat, în dosarul fraudelor bancare
Daniel Ruse a fost încarcerat pentru obţinere ilicită de credite într-o afacere de fraudare a băncilor cu peste 22 milioane de euro, conform unor surse.
 
6.Cutremur de 3,6 grade pe scara Richter, în zona Vrancea

Un cutremur de 3,6 grade pe scara Richter a avut loc Duminică dimineaţa, la ora 4.41, în zona Vrancea.

Format: