Share

Vă propunem o trecere în revistă a celor mai importante evenimente care au avut loc în ziua de 8 septembrie:
1. Consilierii PDL renunţă la Consiliul General al Municipiului Bucureşti

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii PDL demisionează din Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

2. Expozitie Internaţională pentru echipament militar
În perioada 26-29 septembrie 2013, Centrul Expoziţional ROMEXPO va găzdui cea de-a opta ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Tehnică Militară - EXPOMIL 2013.

3. Videanu: Am în momentul de faţă toate dovezile nevinovăţiei mele
Referitor la transmiterea cererii de încuviinţare a urmăririi penale a lui Adriean Videanu de către preşedintele Traian Băsescu, Videanu a spus că are toate dovezile nevinovăţiei sale pe care le va pune la dispoziţia procurorului de caz.

4. Cutremur de 4,7 grade pe scara Richter în Hunedoara
Două cutremure cu magnitudini de 4,1 şi 4,7 grade pe scara Richter au avut loc, duminică după amiază, în Hunedoara, Transilvania. Primul seism a avut loc la ora 16.00.42 (13.00.42 UTC) la o adâncime de cinci kilometri, iar cel de-al doilea la ora 16.22.12 (13.22.12 UTC) la o adâncime de trei kilometri.

5.Preşedintele Băsescu a transmis ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală pentru Ovidiu-Ioan Silaghi
Preşedintele Traian Băsescu a transmis duminică ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, cererea de urmărire penală pentru
Ovidiu-Ioan Silaghi, fost ministru al Transporturilor:Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis duminică, 8 septembrie a.c., ministrului Justiţiei, Robert-Marius Cazanciuc, cererea de urmărire penală pentru Ovidiu-Ioan Silaghi, fost ministru al Transporturilor, pentru a se proceda conform legii, având în vedere solicitarea Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din data de 6 septembrie 2013 privind formularea cererii de urmărire penală faţă de Ovidiu-Ioan Silaghi, fost ministru al Transporturilor în perioada mai - decembrie 2012, în raport cu dispoziţiile Art. 109 alin. (2) Teza Întâi din Constituţia României, republicată, Art. 12 şi Art. 18 din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministerială, republicată, având în vedere şi Decizia Curţii Constituţionale nr. 270/2008.

6. Preşedintele Băsescu a transmis ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală pentru Adriean Videanu
Preşedintele Traian Băsescu a transmis duminică ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, cererea de urmărire penală pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.
 

8 Sep 2013 - 20:04

Format: 

Topic: