6 iulie 2022

3 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de substanţe cu efect psihoactiv

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în judeţul Argeş, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de substanţe cu efect psihoactiv.

În dimineaţa de 27 ianuarie a.c., poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în localităţile Piteşti, Budeasa şi Băbana, la locuinţele a trei persoane, bănuite de trafic de substanţe cu efect psihoactiv.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, din septembrie 2021 şi până în prezent, o femeie şi doi bărbaţi ar fi comercializat, în judeţul Argeş, substanţe cu efect psihoactiv.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate: aproximativ 270 de grame de substanţă pulverulentă, albă, ustensile de preparare şi porţionare a drogurilor, trei cântare electronice de precizie, materiale pirotehnice interzise la deţinere, telefoane mobile, cartele telefonice, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, aproximativ 2.300 de euro şi 2.900 de lei.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La acţiune au participat şi jandarmii argeşeni.

Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş- Agent şef de poliţie Florin POPA
Comunicat de presă – Inspectoratul General al Poliţiei Române – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti