Publicat: 14 Ianuarie, 2017 - 13:11

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea - compartimentul EURES, anunța prelungirea ofertei de lucru până pe data de 23 ianuarie 2017 în vederea acoperirii a 300 de locuri de muncă în domeniul agricol (280 de locuri culegători zmeură și 20 de locuri șefi de echipă) puse la dispoziție de angajatorii din Portugalia pentru recoltarea zmeurei.

Oferta de muncă cuprinde următoarele informații:

Durata contract: aprox 3 luni (pentru culegători zmeură) și aprox 3-6 luni (pentru șefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/ săptămână, cu posibilitatea că, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie /începutul lunii martie 2017.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost — 1 euro/ zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei.

Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeură (săptămâna de lucru 40 oră, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/ brut/ lună;

salariul pentru culegători zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămână de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/ brut/ lună.

Salariul pentru șefi de echipă: minim 691.71 euro / brut/ luna — maxim 1227 euro/brut/lună.

Limbă străină: Avantaj limba engleză/ spaniolă — cunoștințe de bază (dar nu este obligatoriu).

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură/ experiența în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Persoanele interesate din județ, se vor adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea — Elena Eleonora Diaconu, număr de telefon 0240 512 298, camera 107, etaj 1, pentru a fi înregistrate în baza de date și pentru a primi o invitație de participare la selecție.

Înregistrarea se realizează pe baza următoarelor documente:

Cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de muncă Tulcea);

Copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

CV EUROPASS în lb romană;

Cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

Adeverința de la medicul de familie, cu mențiunea 'Clinic sănătos / Apt de muncă'.

Selecția va avea loc în perioada 25-26 ianuarie 2017, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, strada Tineretului nr. 1 A în incinta Clubului Studenților, începând cu ora 09.00.

Cristian Denusi

Director Executiv

Întocmit,

Elena Eleonora Diaconu

Consilier EURES