Publicat: 14 Noiembrie, 2017 - 17:31

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Durata contract: aprox 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/ săptămână, cu posibilitatea că, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie /începutul lunii martie 2018.

Cerințe: sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură/ experiență recoltarea zmeurei/ experiența în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost — 2 euro/ zi. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 — 1.053 euro /brut /lună (40 ore/ săptămână, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotație).

Limbă străină: Avantaj limba engleză/ spaniola /portugheză — cunoștințe de bază (dar nu este o cerință obligatorie).

Persoanele cu domiciliul în județul Mehedinți, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți, țel 0252/ 319029, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

— Copie carte identitate;

— Adeverința medicală (apt pentru munca în străinătate);

— Curriculum vitae EUROPASS în limba romană.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.