Publicat: 12 Ianuarie, 2018 - 11:04

300 locuri de muncă in domeniul agricol în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

Selecţia candidaţilor se va desfăşura în două localităţi din ţară, începând cu ora 9.00:

1. Roman (judeţul Neamţ) - 17 ianuarie 2018 - Complex Brăduţul, Bulevardul Republicii nr.46, langa Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2);

2. Brăila (judetul Brăila) - 19 ianuarie 2018 - Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independenţei nr.282 (cu intrare din strada Galaţi).

Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare: sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerinţe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură, cu experienţă în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost - 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de bază pentru culegătorii de zmeură este de 603 euro brut/lună fără ore suplimentare, iar cu ore suplimentare este de 1199 euro brut/lună.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group - Nuvem Maravilha, Lda., plăteşte 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plata efectuată la sfârşitul lunii împreună cu salariul.

Limba străină: Constituie avantaj - cunoştinţe de baza de limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, telefon 0269 210882 interior 119 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinatate. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:
- Copie CI/BI;
- Adeverinţa medicală (apt pentru munca în străinatate);
- CV EUROPASS în limba română.

La selecţie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de muncă şi care s-au înregistrat în baza de date a AJOFM Sibiu compartiment EURES, ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate).

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selecţia de la Roman (jud. Neamţ) şi 18.01.2018 pentru participarea la selecţia de la Brăila (jud. Brăila).

 

Tag-uri Nume: