Publicat: 12 Ianuarie, 2018 - 09:09
Share

Selecţia candidaţilor se va desfăşura în două localităţi din ţară, începând cu ora 9.00: Roman (judeţul Neamţ) - 17 ianuarie 2018 - Complex Brăduţul, Bulevardul Republicii nr.46, lângă Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2);

Brăila (judeţul Brăila) - 19 ianuarie 2018 - Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independenţei nr.282 (cu intrare din stradă Galaţi).

Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea că, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. 

Data estimată de angajare: sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerinţe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură, cu experienţă în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost - 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia iar suma aferenta deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeură fără ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/lună / 1199 euro brut/lună.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group - Nuvem Maravilha, Lda., plăteşte 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plata efectuată la sfârşitul lunii împreună cu salariul.

Limbă străină: Constituie avantaj - cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniola/portugheză dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Tulcea, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, telefon 0240 512 298, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:

- Copie CI/BI;

- Adeverinţa medicală (apt pentru muncă în străinătate);

- CV EUROPASS în lb romană.

La selecţie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de muncă şi care s-au înregistrat în baza de date a A.J.O.F.M. Tulcea, compartiment EURES, ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selecţia de la Roman (jud. Neamţ) şi 18.01.2018 pentru participarea la selecţia de la Brăila (jud. Brăila).

Tag-uri Nume: