28 ianuarie 2022

32 de mandate de aducere într-un dosar de proxenetism

Whether it be pornography, gambling, drugs, or other illegal online activity, the law is closing in on you. Dramatic lighting. Horizontal version, and room for copy.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Marți, 25.05.2021, Poliţia Capitalei, Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu sprijinul unor efective din cadrul Poliţiei Sectorului 5 şi Serviciului Acţiuni Speciale, au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele a 16 persoane suspecte sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Totodată, au fost puse în executare 32 de mandate de aducere.

În fapt, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat faptul că în perioada decembrie 2020 – prezent, persoanele în cauză ar fi înlesnit practicarea prostituţiei in locaţii din Bucureşti şi din provincie, a 13 femei obţinând astfel foloase patrimoniale.

În urma percheziţiilor efectuate, persoanele au fost conduse pentru audieri, la sediul Secţiei 24 Poliţie.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, precum şi alte probe de interes în cauză.

În urma probatoriului administrat, 15 persoane au fost reţinute, urmând a fi prezentate în faţa magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.