27 noiembrie 2021

Armata Australiei începe să meargă din uşă în uşă pentru a vâna aborigenii nevaccinaţi,  a-i injecta forţat sau internându-i în tabere de carantină

harta AUSTRALIA
Distribuie pe rețelele tale sociale:
Armata Australiei începe să meargă din uşă în uşă pentru a vâna aborigenii nevaccinaţi,  a-i injecta forţat sau internându-i în tabere de carantină
Multe părți ale Australiei au devenit state polițienești totalitare cu lege marțială, deoarece guvernul a vizat acum aborigenii care au o rată scăzută de vaccinare împotriva COVID-19, mergând din ușă în ușă în comunitățile lor pentru a-i vaccina forțat.
Liderii acestor comunități au chemat națiunile lumii să ia măsuri pentru a opri acest genocid.
În plus, taberele de carantină s-au deschis acum în unele zone, iar The COVID World a publicat astăzi un raport exclusiv de la cineva din interiorul uneia dintre aceste tabere.
Detalii despre viața în interiorul taberelor de carantină din Australia încep să se scurgă pe internet. Deși informațiile nu pot fi verificate în mod direct, din cauza importanței acestei probleme, TheCOVIDWorld a decis să raporteze această poveste, deoarece este puțin probabil ca guvernul australian să elibereze el însuși astfel de informații.
Un australian care a dorit să rămână anonim a detaliat experiențele lui într-o tabără de carantină din Australia. Acesta  susține că a fost închis după ce a zburat în Australia din Singapore.
În ciuda faptului că a fost vaccinat și a făcut 3 teste negative pe tot parcursul voiajului, care au fost toate negative, a fost forțat să meargă în tabără.
În postare, australianul spune că a fost forțat să urce într-un autobuz cu geamurile întunecate de către gardieni înarmați pentru o plimbare de două ore până la tabăra de carantină. Deținuții ar fi forțați să ia vaccinul, dar și testați regulat și urmăriți de camere și gardieni înarmați. Unii dintre deținuți chiar plătesc statului 2500 USD pentru șederea lor involuntară de două săptămâni.
Deși deținuții au internet, care se presupune că este monitorizat, GPS-ul este blocat, ceea ce îi face să nu poată determina exact unde se află. Cu toate acestea, alte afișe sugerau că a fost închis la „Centrul Național de Reziliență” Howard Springs.
„M-au întrebat dacă sunt vaccinat, am refuzat să răspund, m-au amenințat și mi-au spus să vin cu ei, am fost interogat, mi s-a spus să-i urmez și m-am urcat cu alții într-un autobuz și am fost aduși aici. Geamurile autobuzului erau negre”.
„Nu știu cât timp pot posta aici, dar am venit să vă spun că este mai rău decât știți.”
 El a mai susținut că deținuții își pot părăsi camerele doar o dată la 3 zile pentru a spăla rufele, că există poliție înarmată „pretutindeni” și că se țipă la tine dacă te oprești sau mergi prea încet.
Alta persoană raportează, totuși, că mâncarea este „destul de bună” și este predată deținuților o dată pe zi, la ora 18:00. Primesc o masă caldă și două cu hrană rece.
Persoana în cauză a susținut că nu are cei 2.500 de dolari pentru a-și plăti „șederea” și s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă nu ar plăti. El a mai spus că se va conforma cu orice ordin de la gardieni „în limita rațiunii”.
Facilitatea Howard Springs a fost recent prezentată de mai multe canale locale de știri din cauza deciziei guvernului Teritoriului de Nord de a începe transportul forțat a 38 de aborigeni din Binjari în tabără. Facilitatea are capacitatea de a găzdui 3.000 de persoane; 2000 de călători internaționali și 1000 de călători interni. Nu se știe câte persoane sunt reținute în prezent în lagăr.
Ciprian Pop