20 septembrie 2021

4 percheziţii domiciliare în judeţul Argeş

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Argeş, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc şi droguri de risc.

În ziua de 11 martie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că gruparea, alcătuită din 3 membri, ar fi comercializat pe raza judeţului Argeş droguri de mare risc – amfetamină, precum şi cannabis, în special tinerilor.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate o instalaţie artizanală indoor prevăzută cu 2 ventilatoare, 1 transformator, termometru şi tubulatură de evacuare, 2 plante de cannabis în stadiu incipient de dezvoltare, 2 grindere, 1 cântar electronic de precizie, 5 seminţe de cannabis.

8 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, cei trei membrii ai grupării, de 21, 22 şi 27 de ani, au fost reţinuţi, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

În activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi din Argeş.