Publicat: 29 Aprilie, 2020 - 13:50
Share

Ieri, 28 aprilie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - B.T. Vrancea, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în judeţul Vrancea, pentru combaterea traficului intern de droguri.

Poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare în Focşani, activităţile fiind desfăşurate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Focşani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv, de la diferite persoane din judeţul Galaţi, pe care ulterior le-ar fi vândut.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit, într-un imobil din localitate, aproximativ 100 de grame de substanţe etnobotanice, un mini-cântar electronic, un grinder şi 1.000 de lei. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea, la audieri.

Faţă de bărbatul de 32 de ani a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri şi substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului şi a luării măsurilor legale ce se impun. Comunicat de presă - IGPR

Tag-uri Institutii: