21 mai 2022

40 de poliţişti români vor petrece sărbătoarea Sfintelor Paşti în misiuni internaţionale, în 8 teatre de operaţii

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Astfel, 11 poliţişti îşi desfăşoară activitatea în cadrul Misiunii de Stabilizare a Organizaţiei Naţiunilor Unite în Republica Democrată Congo (M.O.N.U.S.C.O.), 3 poliţişti acţionează în cadrul Misiunii Consultative a Uniunii Europene în Ucraina (E.U.A.M.), 2 poliţişti în cadrul Misiunii U.E. de Consolidare a Capacităţii Civile în Niger (E.U.C.A.P. SAHEL NIGER) şi 6 poliţişti în cadrul Misiunii U.E. de Monitorizare în Georgia (E.U.M.M.).

Un poliţist este în Misiunea de Coordonare pentru Sprijinul Poliţiei în Teritoriile Palestiniene (E.U.P.O.L. COPPS), 8 poliţişti, în cadrul Misiunii Multidimensionale de Stabilizare Integrată a Organizaţiei Naţiunilor Unite în Republica Centrafricană (M.I.N.U.S.C.A.), 5 poliţişti în cadrul Forţei de Menţinere a Păcii a Organizaţiei Naţiunilor Unite în Cipru (U.N.F.I.C.Y.P.) şi 4 poliţişti în cadrul Misiunii Organizaţiei Naţiunilor Unite în Sudanul de Sud (U.N.M.I.S.S.).

Cei 40 de poliţişti, aflaţi în misiuni internaţionale, organizate sub egida organizaţiilor pentru securitate mondială, vor petrece Sfintele Paşti departe de familie şi de cei de acasă.

Le dorim sărbători fericite şi să se întoarcă cu bine acasă!