9 august 2022

40 de posturi de execuţie scoase la concurs de Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Au mai rămas patru zile până când candidaţii se pot înscrie pentru cele 40 de posturi de execuţie scoase la concurs de Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă, prin încadrare directă şi rechemare în activitate, pe durată nedeterminată.

Potrivit graficului de concurs, testarea scrisă va avea loc vineri, 29.07.2022, după ce candidaţii vor susţine evaluarea performanţelor fizice (probă eliminatorie).

Cei interesaţi să urmeze o carieră în Jandarmerie, încă se pot înscrie până pe data de 8 iulie, a.c., perioadă în care se pot depune dosarele de recrutare.

Conform anunţului postat pe pagina web a unităţii, documentele se transmit doar online, în aceeaşi perioadă.

Vârsta minimă a candidaţilor este de 18 ani, iar cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat.

Toate detaliile, condiţiile de încadrare, calendarul concursului şi formularele necesare sunt postate pe pagina web www.jandarmeriacernavoda.ro (Anunţuri-angajări), alături de adresa de corespondenţă angajari@jandarmeriacernavoda.ro.

Purtător de cuvânt
Colonel Dan-Marius Nicolae