Publicat: 8 Decembrie, 2014 - 10:15
Share

În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 45 de percheziţii, pe raza judeţelor Dolj, Argeş, Mehedinţi, Olt şi Dâmboviţa, la mai multe persoane bănuite de furt de produse petroliere.  

La data de 8 decembrie a.c., aproape 200 de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Dolj, Argeş, Mehedinţi, Olt şi Dâmboviţa efectuează 45 de percheziţii, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. 

Din totalul percheziţiilor, 19 au loc pe raza judeţului Dolj, 21 în Argeş, câte 2 în Mehedinţi şi Olt şi una în Dâmboviţa. 

Percheziţiile se desfăşoară la sediile unor societăţi comerciale, puncte de lucru ale acestora, precum şi la domiciliile sau reşedinţele unor persoane fizice şi urmăresc identificarea unor mijloace materiale de probă, documente sau bunuri ce au legătură cu faptele de furt calificat.

Din investigaţii a rezultat faptul că, în cursul anului 2014, mai multe persoane din cadrul unei societăţi de transport de produse petroliere ar fi sustras şi valorificat însemnate cantităţi de carburant.

Prejudiciul cauzat prin activităţile infracţionale depăşeşte 100.000 de euro. Persoanele bănuite în cauză vor fi conduse la sediul I.P.J. Dolj, pentru audieri.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.