Publicat: 16 Mai, 2019 - 11:38
Share

5 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Galaţi pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de migranți

În această dimineaţa, începând cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galați, sub coordonarea procurorilor  din cadrul  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au declanşat o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de migranți. 
În acest moment, sunt în desfăşurare 5 percheziţii domiciliare, la mai multe locaţii de pe raza judeţului Galaţi, la persoane suspecte de constituirea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de migranți
 La percheziții participă 17 polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galați, urmând a fi puse în aplicare nouă mandate de aducere la audieri. 
Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galați
Subinspector de poliție CARP MĂDĂLINA

Tag-uri Institutii: