Publicat: 13 Ianuarie, 2016 - 08:27

La această oră, poliţiştii din Giurgiu efectuează 5 percheziţii la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 16.000.000 de lei, prin evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile. Patru mandate de aducere urmează să fi puse în aplicare.
În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, efectuează 5 percheziţii domiciliare.
Activităţile se desfăşoară la sediul unei societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite că administrau firme prin intermediul cărora s-ar fi comis infracţiuni de evaziune fiscală, în domeniul materialelor reciclabile.
Cei în cauză ar fi înregistrat în contabilitatea societăţilor administrate achiziții fictive, prejudicind astfel bugetul de stat cu aproximativ 16.000.000 de lei.
Poliţiştii vor pune în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.