23 mai 2022

5 percheziţii, la persoane din judeţele Timiş şi Arad, bănuite de trafic internaţional de droguri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 percheziţii, la persoane din judeţele Timiş şi Arad, bănuite de trafic internaţional de droguri.

La data de 26 ianuarie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 de percheziţii domiciliare, în judeţele Timiş şi Arad, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr, de 30 de ani, din Timişoara, ar fi ridicat, de la o firmă de curierat, un colet conţinând aproximativ 7,5 kilograme de droguri, din categoria celor de risc (cannabis), provenit din Spania, cu scopul de a le valorifica.

Poliţiştii au ridicat întreaga cantitate de droguri, iar, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, două persoane.

Faţă de tânărul de 30 de ani, din judeţul Timiş, a fost luată măsura reţinerii, iar, ulterior, a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara. Comunicat de presă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba