26 iunie 2022

5 posturi scoase la concurs, cu recrutare din sursă externă!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În perioada 23 septembrie – 05 octombrie 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş organizează concursuri de recrutare, prin încadrare directă din sursă externă, pentru 3 posturi vacante de ofiţeri şi 2 de agenţi de poliţie.

Anunţurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii şi modelele de documente, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a IPJ Argeş, fiind disponibile la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Înscrierea se realizează, în perioada 23.09.2021 – 05.10.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 05.10.2021, doar până la orele 16:00), online, la adresa de e-mail: resurseumane@ag.politiaromana.ro.

Cererile de înscriere, însoţite de documentaţia solicitată, transmise după data de 05.10.2021, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Posturile scoase la concurs sunt în specialităţile pregătire profesională (ofiţer specialist I instrucţia tragerii, ofiţer de poliţie cu educaţia fizică şi autoapărare), psihosociologie (ofiţer specialist I – psiholog) şi logistică (agent III la Serviciul Logistic şi agent I la Serviciul Logistic).

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă.

Mult succes candidaţilor!