18 septembrie 2021

551 de locuri scoase la concurs în unităţile de învăţământ postliceal ale Jandarmeriei Române

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Dacă îţi doreşti să devii jandarm, începând de astăzi, te poţi înscrie pe unul dintre cele 551 de locuri scoase la concurs, pentru sesiunea septembrie-octombrie 2021, de către Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi din Drăgăşani şi Fălticeni.

Cei interesaţi de o carieră militară în Jandarmerie, pot opta pentru unul dintre cele 288 locuri din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani sau pentru unul dintre cele 263 locuri din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Cererile de înscriere se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriamobilamures.ro, în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, iar dosarele complete trebuie depuse la sediul unităţii noastre, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş (Sângeorgiu de Mureş, Parcul Mariaffi Lajos nr. 7), la Compartimentul Resurse Umane până la data de 22 septembrie a.c.

Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală, iar condiţiile şi criteriile specifice de recrutare precum şi etapele procesului de recrutare se regăsesc în anunţul de pe site-ul unităţii: http://www.jandarmeriamobilamures.ro/invatamant.php, cât şi pe site-urile şcolilor: Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani http://www.scoaladragasani.ro/index.php/admitere-2021; respectiv Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/admitere/inscriere/

Vă dorim succes şi vă aşteptăm în echipa noastră!