Publicat: 27 Februarie, 2012 - 10:47
Share

582 de persoane s-au înscris în Organizația PSD Sector 3. Ceremonia de primire a fost găzduită de coordonatorul interimar al Organizației PSD Sector 3, deputatul Robert Sorin Negoită.

În prezența președintei PSD București, Ecaterina Andronescu, și a coordonatorilor de colegii ai filialei PSD sector 3, Robert Negoiță i-a felicitat pe proaspeții membri ai Partidului Social Democrat pentru decizia de a intra in politică și pentru că au ales calea social-democrației: ”Societatea românească suferă transformări și cetățenii români renunță să mai tolereze comportamentul celor care ne-au condus până acum. Nu mai acceptă să fie furați, mințiți și umiliți! Nu este însă suficient să fim nemulțumiți, nu mai trebuie să stăm în fața televizorului, ci trebuie să ne implicăm activ. Dumneavoastră sunteți cea mai mare speranță a clasei politice”, a declarat coordonatorul interimar PSD Sector 3, Robert Negoiță, Sâmbătă.

Social democratul și-a exprimat de asemenea dorința ca tot mai mulți cetățeni să se alăture echipei PSD Sector 3 și să contribuie la schimbarea actualei clase politice care se află de prea mult timp la conducerea țării.

În următoarele săptămâni, organizația PSD Sector 3, împreună cu coordonatorul interimar al acesteia Robert Negoiță, vor continua înmânarea carnetelor noilor membri de partid.