5 octombrie 2022

6 jandarmi au fost avansaţi în grad

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 decembrie 2021, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, a fost desfăşurată astăzi o activitate festivă, în cadrul căreia 16 jandarmi au fost avansaţi în grad ( 5 ofiţeri şi 11 subofiţeri), toţi înaintea expirării stagiului minim, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu.

După prezentarea Ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru jandarmii avansaţi, colonel Emanuel-Theodor BOTAN- inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a înmânat noile grade militare celor avansaţi.

Totodată au fost prezentate şi Ordinele inspectorului şef prin care personalul unităţii a fost recompensat cu mulţumiri şi felicitări.

În conformitate cu prevederile legale şi a regulamentelor militare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei, la 3 Aprilie şi de Ziua Naţională a României, la 1 Decembrie.

Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe, precizând faptul că avansarea de astăzi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul