20 septembrie 2021

6 percheziţii domiciliare în Ilfov şi București

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 11 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în judeţul Ilfov (5) şi în Bucureşti(1) şi au pus în aplicare 15 mandate de aducere.

Activităţile s-au desfăşurat în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti, la sediile a trei societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În urma percheziţiilor şi activităţilor de verificare, poliţiştii au ridicat documente de evidenţă privind efectuarea unor servicii medicale şi decontarea acestora de la Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov.

Prejudiciul estimat este de peste 689.000 de lei.

Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, pentru continuarea cercetărilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.