26 mai 2022

6 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale

Distribuie pe rețelele tale sociale:

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT DIN SOCIETĂŢI COMERCIALE

În această dimineaţă, poliţiştii Poliţiei Oraşului Fundulea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, efectuează 6 percheziţii domiciliare, în judeţul Ilfov, la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022, persoanele bănuite ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de furt calificat din societăţi comerciale, în judeţul Călăraşi.

Vor fi puse în executare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Fundulea, pentru audieri.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

De asemenea, la acţiuni participă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov. Comunicat de presă – IGPR