Publicat: 23 Iulie, 2012 - 13:16

Asociația Smart Projects, beneficiara unui proiect cu finanțare europeană intitulat “Job-urile, mai aproape de tine”, anunță că în luna Iulie a.c., 60 de absolvenți ai cursurilor gratuite de Manager Proiect și Compentente Antreprenoriale au urmat stagii de practică în cadrul a 5 firme cu care asociația are acorduri de colaborare.

Astfel, au mai ramas 20 de locuri libere din totalul de 80 de locuri alocate acestei activitati. Absolventii Smart Projects si viitorii cursanti mai pot urma aceste stagii de mentoring in cadrul a 3 companii: Tomi Tom Public Relations (PR), Compass Consulting si Senior Audit.

Precizam ca luna august este ultima in care se mai pot realiza aceste stagii de practica.

Echipa Smart Projects anunta ca in saptamana 23-30 iulie se organizeaza o grupa de Manager Proiect, iar in luna august in perioada 6-13 august va fi programata o noua grupa de Manager Proiect sau Competente Antreprenoriale- in functie de inscrieri/solicitari.

Asociația Smart Projects anunță că prin prin proiectul cu finanțare europeană “Job-urile, mai aproape de tine”, implementat în Regiunea București-Ilfov, a calificat 269 de persoane aflate în cautarea unui loc de muncă.

Asociatia Smart Projects este titulara unei finantari prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) si deruleaza un proiect dedicat calificarii si perfectionarii somerilor din regiunea Bucuresti-Ilfov. De asemenea, echipa Smart Projects consiliaza si sprijina persoanele fara serviciu sa isi deschida o afacere sau sa isi gaseasca mai usor un loc de munca.

Asociatia Smart Projects deruleaza, in parteneriat cu SC Extreme Training SRL, in perioada noiembrie 2010 - octombrie 2012, proiectul "Job-urile, mai aproape de tine!", Nr. contract POSDRU/106/5.1/G/76138, finantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 (www.fseromania.ro).