Publicat: 7 Octombrie, 2015 - 13:25

Team HOSPICE a fost și în acest an cea mai mare echipă asociată unei cauze, la Maratonul București. Peste 500 de oameni au alergat anul acesta în Team HOSPICE pentru curaj, demnitate și speranță. Cu PAȘI MARI și inima deschisă, participanții au dedicat efortul lor copiilor și adulților din România care înfruntă o boală incurabilă.  
Cu ajutorul alergătorilor, susținătorilor și companiilor partenere, HOSPICE Casa Speranței a strâns peste 60.000 de euro, fonduri ce vor fi folosite integral pentru a oferi sprijin și mângâiere celor care se află într-o etapă dificilă a vieții lor.
Team HOSPICE a fost susținută la Maratonul București 2015 de Kaufland Romania, HERVIS Sports, Coca-Cola Hellenic, InterContinental, Echipa Steaua București, Echipa Europa FM și mii de oameni inimoși.
***
HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. 
Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.
HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.  

Comunicat de presa HOSPICE Casa Speranței